Remontti- ja maalaustyöt

Toiveidesi remontti ammattilaistemme toteuttamana | Tampere | Lempäälä

Kun haluat remontilta laatua ja toiveidesi mukaan toteutettuja ratkaisuja, valitse meidät työn toteuttajaksi! Teemme kaikki kodin ja yritystilojen sisäremontit alusta loppuun, viimeiseen maalipintaan saakka.

Olemme remontoineet yksittäisiä keittiöitä ja kylpyhuoneita, sekä toteuttaneet jopa useiden kymmenien huoneistojen saneerausurakat. Meiltä saat valmiin kokonaisuuden käden käänteessä, oli kyse sitten pienestä tai suuremmasta urakasta. 


Keittiöremontit

Teemme keittiöremontit haluamallasi kokonaisuudella. Voimme uusia kaiken aina kalusteasennuksista laatoituksiin, myös LVI- ja sähkötyöt onnistuvat kauttamme. Oli remontin tarpeesi suuri tai pieni, me hoidamme toteutuksen. Lopputuloksena on keittiö, joka palvelee parhaiten juuri sinua. 


Kylpyhuone- ja saunaremontit

Toteutamme kylpyhuoneiden, saunojen ja wc-tilojen remontit kokenein ottein. Teemme laatoitustyöt ja vedeneristykset, asennamme kalusteet ja lauteet, sekä uusimme pesutuvat ja muut märkätilat takuutyönä. Saat toimivia, käytännöllisiä ja näyttäviä ratkaisuja toiveidesi mukaan. 


Maalaus- ja tapetointityöt

Pysyvä maali tai tapetti vaatii alleen hyvin tehdyt pohjatyöt. Meiltä saat uudet seinäpinnat käden käänteessä, jotka kestävät aikaa! Vahvan osaamisen ja laadukkaiden materiaalien voimin tilat saavat uuden, makusi mukaisen ilmeen. 


Epoksilattiatyöt ja muut remontit

Asennamme voimakastakin kulutusta kestävät epoksilattiat kylpyhuoneisiin, kellareihin ja esimerkiksi taloyhtiöiden yhteisiin tiloihin sekä käytäville. Monipuolisen remonttiosaamisen ansiosta palvelumme kattaa myös vesivahinkokuivaukset, tasoitetyöt, listoitukset ja paneloinnit sekä väliseinätyöt. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää remonteista! »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *